Откакто Община Перник започна да се занимава с кучешкия изолатор, по улиците е ад от кучета, но населението плаща повече

Характерно за левите управления е, че частника е нещо лошо и всичко трябва да бъде държавна или общинска собственост, за да се оправи. Впоследствие се случва точно обратното и примерите са цялата ни държава.

От няколко месеца пернишкия изолатор остана без стопанин,  тъй като той бе прокуден от града ни от администрацията на Община Перник и кмета Вяра Церовска, които пернаха на доктора -кастратор 12 дела за ухапани кучета, без човека да има отношение и вина за това. Разбира се, че той си тръгна.

Откакто Община Перник взе да стопанисва пернишкия приют за кучета и да се занимава пряко с дейността кастриране на животни, хората забелязват, че проблема се задълбочава, а не решава.

По улиците е пълно с кучета. Снимките говорят достатъчно красноречиво затова. Едната е направена в 4.30 часа сутринта, а другата в 8 часа сутринта на площада в Перник.

Само да споменем, че разходите за кучешката дейност в Перник са се увеличили. Тоест перничани ще плащат все повече, за да няма кучета, а ще получават все повече кучета.

Очаквайте подробности в zaPernik.com.