Перничанинът, гостувал в „Шоуто на Слави“ се отказа от протестите: Аз няма да присъствам на последващите протести, включително и този, за който агитирах

Божидар Атанасов

Перничанинът Божидар Атанасов, който стана популярен след участието си в „Шоуто на Слави“, като организатор на протестите в Перник обяви публично, че се отказва да участва повече в протести.

Ето какво казва Божидар Атанасов:

Аз и Tomi Emilov се разграничаваме от протеста днес /вчера-бел.ред/, въпреки че той присъства. На мнение сме, че и тук в Перник започват да присъстват хора с други цели. Аз няма да присъствам на последващите протести, включително и този, за който агитирах. Няма и да организирам протести. Обичам родината си,но докато има хора продаващи се за 20-30 или 50лв., не я чака нищо добро. БЛАГОДАРЯ на ВСИЧКИ които повярваха във мен и каузата ни. Ще съм до вас на вън в студа, да отстояваме исканията си, само когато съм сигурен във искреноста на всеки един! БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА!!!

Други перничани коментират решението му:

Точно така ! Забелязах друга тенденция и точно заради това и аз не присъстам на днешният протест . А тенденцията е роднини и приятели на една друга партия дето не е на власт да се опитват да яхнат протеста . А целта е ясна да са други хора в управлението и те да извличат дивиденти , защото вече са „техните “ хора .“, съгласява се Радослав Велинов.

Много бързо почнахте да се отказвате„, критикува Юлиан Любенов.

Трябва постоянство сега ако кажем стига ще ни мачкат още повече!“, смята Ася Костадинова.

90% от нас са наясно, че политическите партии ще се опитат да яхнат вълната и точно за това няма да им се получи!!! Ако това е причината за вашия отказ, не си струва, ние повярвахме на Вас и искаме да продължим! Всички искаме промяна на системата„, пише Десислава Тодорова.