ШОК! Млад перничанин загина след като падна в асансьорна шахта на недостроен блок

Млад перничанин загина, след като полетя от 5ти етаж в асансьорна шахта на сграда в Благоевград. Трагедията се е разиграла вчера, а загиналият е 29-годишния Пламен Т. от Перник. 

Перничанин е паднал от недостоена сграда в жк „Ален мак „. Той дошъл в Благоевград при приятел,с когото трябвало да ходят на гурбет в чужбина, пише вестник „Струма“ .

Цяла вечер разпускали в няколко от местните заведения и около 3 часа, порядъчно пийнали решили да се приобщят към компания приятели на петия етаж в кооперацията , да изпушат по една цигара и видят града от високо.

На 5-тия етаж обаче имало отворена асансьорна шахта, в която Пламен надникнал, подхлъзнал се и паднал, открит е в мазето на блока мъртъв. Жестоката трагедия разтърси приятелите му и свидетели на случилото се. Всички те днес се разпитват и дават едни и същи показания.

Станало случайно, Пламен политнал и докато го видят вече бил паднал.

Родителите му пристигнаха в Благоевград, потресени, за да разпознаят детето си. Ужасът от случилото се днес е най-коментираната тема в квартала, сградата от която е паднал няма охрана, тъй като все още е груб строеж, казали стопаните и.

П. Попов