Озверяла шофьорка започна да налага с юмруци друга жена пред очите на детето си + другото мнение

Женски бой на улицата се разигра днес, научи zaPernik.com, преглеждайки социалните мрежи. Разярена жена слезе от автомобила си и започна да налага друга с юмруци, твърди потърпевшата.

„Вижте хора с нисък дори никакъв манталитет ,със дете в колата ….слезе от колата в задръстването, и ме нападна с юмруци защото съм ги засякла .Нямам думи ….“, сигнализира във Фейсбук групи жертвата Гери Георгиева.

Тя попита още: „В каква ли семейна обстановка расте това дете.? Обадих се на 112 Подадох сигнал за нападение успокоиха ме че прехвърлят сигнала към Полицията .
Дано тези хора бъдат предупредени…“, съобщава Георгиева.

Другото мнение:

Привет , хора , обиждащи и съдещи за външния вид на човек посредствум папарашка снимка в движение . Като фотограф ви казвам , че папарашка снимка и на Клаудия Шифър , сутрин , дремеща , отпусната или в крачка , ще изглежда зловещо 🤣😂За протокола прилагам снимка на моя милост от днес , в опит да ви убедя че има и нещо симпатично в мен 🤣😂
Привет и на тези , които коментирате случката , приемайки всичко написано от автора за истина ! Защо така , Бе хора , това е несериозно и твърде наивно ?! Благодаря на очевидците писали тук , опровергаващи написаното от автора .
Сега сериозно ! Ще се ви обясня сутрешната случка . Като анонс да уточня , че агресивното , арогантно и застрашаващо живот/и/ поведение днес на пътя , съвсем не беше моето , а на госпожа автора . Ако наистина има нещо вярно в това , което пише , чакам медицинско и свидетели , потвърждаващи това.
Сутринта с мъжа ми карахме дъщеря ни на училище . За да избегне задръстването , мина през Владая , и като нормални хора се редехме заедно с другите безброй коли , малко преди да излезем на главния път при поста . Виждайки в огледалото , че госпожата е навлязла в настещното и изпреварва цялата редяща се колона , мъжът ми леко мина в ляво , препречвайки и пътя за да не продължи изпреварването . Тя съответно спря , започна да свири, отвори вратата и нещо се развика , засегната , че не може да продължи пътя си . Толкова с тази случка . Продължихме напред в задръстването по главния път в еднопосочното . Вече забравили за случката , аз задрямала чувам детето отзад да казва “ мамо , една жена до нас ни снима , защо ? “ поглеждам вдясно и виждам въпросната , същата от преди 10 – Тина минути госпожа , изравнила се с нас на пътя , буквално врата до врата , извадила телефон и ни снима , върти заканително глава и с ехидна , самодоволна физиономия снима ли , снима . Наистина се ядосах ужасно много , направо недоумявах какво иска и защо го прави, при положение , че тя беше в нарушение , и всичко беше приключило . Всъщност , вместо да отворипрозореца и да се извини , тя ни снима . Отворих аз прозореца , да поискам обяснение , но тя не реагира и продължава да снима . Аз , ядосана слизам от колата / на снимката се вижда това ми действие / , отварям нейната врата и я питам защо и кой и дава това право . Разменихме си по едно изречение , колоната тръгна и аз се прибрах в колата си. Как си представяте ,че ще я налетя с юмруци , ще я набия и толко пък никой няма да реагира , а тя ще си тръгне по живо , по здраво . Твърде наивно и лъжливо!
Толкова за случката . Обяснението ми стана дълго , отегчително и явно Ненужно , но е в интерес на истината . Благодаря ви за вниманието !

Габриела Стоянова