Само в zaPernik.com! Тарторите на Young boys избухват срещу „Миньор“!

Снимка: Фейсбук

Положението във футболен клуб „Миньор“ Перник е много тежко. Както писахме преди броени дни,  председателят на агитката Петър Илиев – Буферо подаде оставка и вече не е част от управителния съвет на клуба. Фенове в инетрнет негодуват за това, че отбора е на дъното.

По този повод със zaPernik.com се свързаха от фракция Young boys, а тарторите на групата Калоян Ангелов и Александър Георгиев направиха изявление, което публикуваме:

„Ние от Young boys вече заставаме против отбора, защото това лято беше направена най-добрата селекция, откакто сме във В група, а отбора се представя много под очакванията. Всички очаквахме, че в сезона, в който се навършват 100 години от създаването на футбола в Перник, Миньор да бъде най-силен и да ни зарадва с промоция в професионалния футбол, но скъпо платените ни „звезди“ ни разочароват с всеки следващ мач. Ние няма да търпим повече емблемата на Миньор, от която трепереше цяла София да става за смях по села и паланки. Повечето ни футболисти имат опит в А група и чужбина, и би трябвало във В група те да са с класи над останалите, но те играят много под нивото си и за това няма логично обяснение.  Освен, ако някои от нашите момчета не са стимулирани финансово от основния ни претендент и за това да не играят“, казват от  YB 16.

Снимка: Фейсбук

На въпрос : След като футболистите имат нужните качества, къде е разковничето на проблемите, според вас? Защо се случва така, че резултатите са ниски, а верни фенове се обръщат срещу отбора?

От Young boys отговарят: „Има нещо, което ние феновете явно не знаем, при такъв отбор можеш да си в челните места не във В група, а даже и в Б… Предполагаме, че или играят зле треньорът да си подаде оставката, или няколко футболисти са стимулирани финансово от друг клуб…“

Казвате, че заставате против отбора и, че няма да търпите Миньор да става повече за смях. Какво бихте могли да направите?

„На първо място е бойкотираме няколко мача, а и ако това ме помогне ще видите какво бихме могли да направим“, допълват от Young boys.