Шефът на Стомана Индъстри Александър Александров хвърли оставка заради …

77
За кого бихте гласували на следващите парламентарни избори?

Александър Александров вече не е изпълнителен директор на „Стомана Индъстри”. „Имаме фундаментални различия със собствениците на компанията за развитието ѝ от тук нататък”, коментира той пред Economic.bg.

Александров зае поста на 15 май 2017 г., а преди това беше административен директор на стоманодобивното предприятие. Сега е решил да се насочи към международни проекти.

По думите му, ще отнеме известно време докато се намери кой да заеме поста му.

Той добави, че равносметката за периода, в който бе начело на дружеството, е печалбата, която то отчете. „Излязохме на печалба за първи път от края на 2008 г. насам, има обещаващи възможности за 2018 г. и се надявам колегите да ги изпълнят”, добави бившият директор на предприятието.

Преди да стане част от екипа на „Стомана индъстри” през 2016 г. той е работил в „Ойлтанкинг България“ АД, където е бил изпълнителен директор и главен мениджър „Бизнес развитие и проекти”, както и мениджър „Бизнес развитие” за Балканите и Черноморския регион. Работил е и за „Юниливър България“, има опит като мениджър „Логистика” в „Ериксон Телеком България” ООД” и Българо-американския инвестиционен фонд.

Източник: economic.bg