Красимир от Тева, който открадна животните в парка, разби кола и се опита да свали с брадва лайсна от търговски обект – вече с обвинение, искат му постоянно задържане

77
За кого бихте гласували на следващите парламентарни избори?

38-годишният Красимир П. е привлечен като обвиняем за опит за кражба, на животни и опит да открадне лайстна от търговски обект с брадва. Искат му постоянно задържане.

На 18 февруари сутринта, рецидивистът беше задържан в центъра на областния град при опит да открадне алуминиева лайсна от търговски обект. От него е иззета брадва, с която е имал намерение да свали металното съоръжение.

При направения му личен обиск, у него е намерен малък талон от лек автомобил „Мерцедес“. Справка е показала, че колата била разбита на 18 февруари през нощта и от нея липсвали малък талон и СД панел на музикална уредба.

Красимир е автор и на кражбата на 10 гълъба и един заек от Градския парк на  областния град. Животните, откраднати в началото на месец февруари бяха намерени на терасата на жилището му в кв. Тева. Вече са върнати на собственика им, общ. Перник.

38-годишният мъж е познат на полицията с множество кражби, грабежи и употреба на наркотични вещества. Осъждан е многократно с влезли в сила присъди за кражби и грабежи. Задържан е за 72 ч. с прокурорско постановление и ще му се иска постоянен арест.

Работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.