Яни и Франческа от „Фермата“ и още куп звезди събра на търг болния Иво от Радомир – СНИМКИ

Дни преди Коледа столичен клуб отвори вратите си за благотворителния търг „Живот за Иво“, в който вземат участие родни знаменитости с дарения на лични вещи.

Снимка: dir.bg
На събитието в помощ на 16-годишния Иво Христов от Радомир се състоя и официалната премиера на книгата „Изпусната любов“, която е най-новото, пето по ред, произведение на младия автор, борещ се за живота си срещу тежко неврологично заболяване.

Снимка: dir.bg

Със свои лични предмети в благородното кауза се включиха Стоянка Мутафова и Криско с книгите си, Орлин Павлов и Ники Илиев дадоха боксови ръкавици от филма си, кожен колан – силях от създателите на „Възвишение“; тениската на Дидо от Д2 от „Голямото рок междучасие“; „Златната топка” за най-добър млад футболист, спечелена от Даниел Златков, раница от личния гардероб на Николета Лозанова, дрехи от Луна и много други вещи, съобщава Bulphoto.

Снимка: dir.bg

Ивайло Захариев, Даниел Златков, Франческа Сиата от „Фермата” и авторът Иво Христов прочетоха откъси от книгата, а ги аплодираха победителят от „Фермата” Яни Андреев, Мис Плеймейт” Маги Бадер, „Мис Силикон” Габриела Попова, които закупиха и предмети от търга.

Снимка: dir.bg

Събраните средства ще бъдат преведени по дарителската сметка на Иво и използвани за предстоящото му лечение, водещи на събитието бяха Мартин Геновски и Елизабет Методиева, „Miss Top Of The World”.

Източник: dir.bg