РОКАДИ В МИНЬОР – ПЕРНИК: Ризов си тръгна, Кадифчин дойде. Райчев, Селимински и Кръстев облякоха жълти фланелки. Очаквайте продължение….

Сериозни трансфери в пернишкия футболен клуб Миньор. След незадоволителното си представяне в първенството миньорци смениха за пореден път треньора. Както всички вече знаем, новият наставник е Николай Тодоров – Кайзера. Но промените не спират дотук.

Най- новата рокада в клуба е вече на лице: Миньор се сбогува с един от силните си играчи през миналия сезон- Георги Ризов. Полузащитникът бе един от най-резултатните футболисти за клуба и реализира шест попадения. Той обаче има други планове за бъдещето си.

Ризов бе заменен от опитния полузащитник Стоян Кадифчин, който досега е носел екипите на Ботев (Пловдив), Несебър и Банско, а през есента бе в състава на Локомотив (София).

25-годишният футболист играе като вътрешен халф и с привличането му „чуковете“ се надяват да засилят конкуренцията и класата в средата на терена, пише официалния сайт на клуба minyor-pernik.bg

„Радвам се, че идвам в отбор с традиции като Миньор и се надявам да радваме феновете с добри игри“, заяви най-новото попълнение.

През зимната пауза Миньор вече си осигури услугите на още трима състезатели, натрупали мачове в професионалния футбол Райчев, Селимински и Кръстев. С подбора на опитни футболисти перничани се надяват освен да вдигнат нивото за пролетта и да изградят гръбнака за следващия сезон.

Очаква се до началото на подготовката към клуба да бъдат привлечени поне още трима нови футболисти, с които се водят разговори.