Останете на празнична вълна! Днес ще блесне новата коледната елха на Перник, очите ви също – на фестивала на греяното вино

След Никулден, останете на празнична вълна! Защото днес е денят, в който новата коледна елха на Перник ще заблести.

Очите ви също могат да блеснат като коледни лампички, защото заедно елхата се поставя и старта на фестивала на виното в града ни. Фестивалът ще продължи четири дни с греяно вино и музикална програма, а певците, които ще подгряват настроението на перничани са Нели Петкова, Борис Солтарийски и Ива Давидова.

Коледната елха ще грейне в 17:30ч., а след празничното веселие можете да се разходите до ОДК, където да разгледате прясно подредената изложба от фонда на художествената галерия в Перник, която тематично е озаглавена „Зима“. Ако сте там в 17:30ч. няма да изпуснете пърфомънса и музикално-театралния спектакъл с участието на състави от ОДК.

По късно, в 18:00ч. отново в ОДК ще се проведе благотворителен концерт. Ако ви се гледа кино след това, може да се насладите на филмовата прожекция на българския филм „Дамасцена“, която ще се излъчи в театралния салон на Двореца на кулурата от 19:00ч. Купете си билети обаче по-отрано, защото може и да няма в последния момент.

Пълната програма за предпразничните дни можете са видите ТУК