Майки поддеха коледна кампания за бъдещето на Перник – новородените деца

Привет, мили хора! Искаме да ви запознаем с една по-различна коледната кампания, която има за цел да подпомогне пернишкото АГ отделение, Неонатология и Детско отделение град Перник, болница „Рахила Ангелова“. Това е кампания за всички, които искат да благодарят на лекарите, които с почти никакви условия се грижат за нас, за нашите деца, за нашето бъдеще. Знаем и сме наясно, че има и недоволни, които напълно подкрепяме и разбираме. Всеки е преживял своята лична история, но нека тук се включат, тези които го почувстват, пишат до ZaPernik.com майките от Перник.

Преди два дни проведохме среща с шефа на АГ отделението д-р Лазов и шефа на детско отделение. Те споделиха нуждите си, които ние предаваме на вас. Липсват основни и не чак толкова непостижими апаратури и пособия, а именно:

За АГ отделението е нужно :
1. Фетален монитор- около 3000-4000 лв
2. Нови еднакви костюмчета за Неонатлогията (10 бр за момиченца и 10 броя за момченца)

Детско отделение:
1. Телевизор ЛСД, за детския кът, в който имаше само един самотен диван.
2. Детски играчки, с които дечицата, които са в отделението да могат да играят. Нямат изисквания да са бъдат нови, просто да бъдат запазени
3.Инхалатори за многократна употреба- около 100 лв е броя

Благодарим на всички , вярват в добротата, съпричастността и благодарността

Как можете да дарявате паричките в помощ на тази идея?

Става с превод от касите на Easy Pay. Може да бъде до името на Катрин Емилова Богданова /тел. 0899878895 / или на име Венцислава Огнянова Данаилова /тел. 0896322207/ Като в платежното упоменавате името на кампанията- „Коледна кампания за набиране на средства за помощ на родилно отделение, неонатология и детско отделение град Перник“ .

На всеки 5 дни ние се задължаваме да качваме най-подробна информация, относно постъпилите дарения. Срокът е до 20. 12 2017 включително.

На края на кампанията ще се извадят протоколи с постъпилите дарения/ в тях ще скрием личните ви данни, разбира се / По ваше желание може да публикувате платежните си тук, като така ще сме напълно спокойни,че имаме обратна връзка с вас.Приемаме пари и на ръка, които са от наши близки, познати, които просто са съпричастни и за тях така е по-лесно. Тях ще записваме в тетрадка, която ще снимаме при всяко дарение. Ние оставаме на разположение за всякакви запитвания. Искаме всичко да е максимално прозрачно и достъпно.

Ще се радваме, ако наистина можем да сбъднем тяхното писмо до Дядо Коледа. Има отделна група, в която ще бъде най-удобно да обсъждаме всичко, което ни вълнува около тази инициатива. Ще публикуваме линка към нея като коментар.

Благодарим на всички големи детски магазини, които откликнаха на този зов. Вече имаме поставена кутия в магазин „Малчугани“ и детския магазин при лавките на ГУМ /зад хот-дог лавката/Ще разположим и на други места кутии за дарения, за да бъде удобно на повечето ни съграждани да се включат. Всяка новост ще бъде споделяна с вас. Огромно благодаря на всички, които ще се включат, пишат Катрин и Венцислава.