Още една голяма мечта за децата с увреждания в Перник се сбъдна! Ирена Соколова и Жените на ГЕРБ пращат 15 младежи за седем дни на море в Слънчев бряг

Петнадесет деца и младежи с увреждания и в неравностойно положение от Центъра за настаняване от семеен тип в квартал „Драгановец“ и Защитеното жилище за младежи с умствени и физически увреждания ще преживеят своята лятна ваканция на Слънчев бряг.

За втора поредна година председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и бизнес дамата Весела Барбукова съдействат на Жени и Старейшини ГЕРБ -Перник да зарадват децата с увреждания и техните възпитатели с морска почивка, като им осигуряват места в красивия хотел Роуз Гардън за седем дни и безплатен транспорт до там.

„Голяма е благодарността ми към сем. Барбукови, собственици на хотела и към фирма „Транс Експрес“ с президент Красимир Иванов, които откликват на молбата ми, при това с много желание и загриженост. Благодаря и на фирмите за храни в Перник, които ще осигурят част от храните и лакомствата, които децата обичат! Гордея се, че организациите на Жени ГЕРБ И Старейшини ГЕРБ от години системно се грижат и помагат на социалните центрове в Общината, но всъщност с примера си правят много повече – дават любов, успокояват средата и възпитават ценности„, обясни Ирена Соколова.

Областният клубен ръководител на женската организация на ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова сподели, че децата с трепет очакват това лятно приключение и не скри довлетворението си от факта, че за пореден път дамите успяват да сбъднат тяхна мечта.