Пазете се врагове, да не ви подпука перничанин! Вижте как се бранят в града на винкело – СНИМКИ И ВИДЕО

Шефът на агитката на футболния клуб "Миньор" извади базуката с фойерверки и я насочи към враговете, като започна да ги отстрелва успешно един по един.

Динко и Перата пасти да ядат. Така както пази границата на агитката на „Миньор“ Петър Илиев – Пешо Буферо няма втори в България, а може би и в Европа.

Цял Перник и държавата се тресат от покъртително видео, в което фенове на пазарджишкият клуб „Хебър“ нахлуват при агитката на гостуващия футболен отбор „Миньор“ в събота и започват да ги бият.

За да защити момчетата си, шефът на миньорската агитка Петър Илиев вади оръдието си – фойерверки, на които феновете гърмят при голове и специални моменти на мача, насочва го към атакуващите пазарджиклии и започва да стреля. Бууум по единия, бууум по другия и малко по малко агитката си разотива. Но едно от момчетата е пострадало.

Един от изстрелите е уцелил лицето му. Пострадалия иска арест за Пешо Буферо.

Днес по новините на БТВ даваха по темата, а утре екип на телевизията идва в 12.30часа на стадион „Миньор“, за да потърси мнението на жълто-черните.

Между временно Пешо Буферо е звездата на града. Последните години неговата тарторска дейност в агитката на Миньор бе западнала, но в момента той се изстреля до номер едно отново. Във фейсбук не спират да го поздравяват, а в квартала му „Твърди ливади“ да го черпят.

Ако не сте гледали екшъна на стадиона в Пазарджик, вижте тук: