БЪРЗА РЕАКЦИЯ! Община Перник скоропостижно запълни дупките на улица „Първи май“, след сигнал на депутат в ZaPernik.com!

Община Перник работи все по-бързо. В четвъртък следобед публикувахме сигнал на народния представител Станислав Владимиров – Станката, че по улица „Първи май“ има много дупки. Депутатът направи няколко снимки, които качи във Фейсбук.

Още на следващия ден дупките бяха изрязани, а днес са запълнени, съобщиха читатели на zaPernik.com.

Въпреки, че е малка, улица „Първи май“ е една от най-натоварените в Перник. Тя свързва магазин „Кауфланд“ и светофара при Стоматологията. Хиляди коли преминават през нея. Състоянието и е трагично, нуждае се от цялостно преасфалтиране.

След като дупките бяха запълнени депутата не скри удовлетворението си от Община Перник. „Чудоооо  каква бърза реакция от страна на Община Перник. Ще продължавам с „фотографиите „, ако така ще се случват нещата 

Последно време прави впечатление, че Община Перник се старае да реагира максимално бързо на граждански сигнали в сайта на перничани – zaPernik.com, като по този начин показва, че връзката между Гражданското общество и управата на Перник е важна, за да подобряваме града, а ролята на медиите е да посочва актуалните проблеми, по които екипа на кмета Вяра Церовска да работи.