Скандална пияна секретарка АУТ от БСП Перник, след като ZaPernik.com разкри днес, че е хваната да шофира след изпита бутилка твърд алкохол

Елена Кръстева

Часове след разкритието на ZaPernik.com, че секретарката на БСП Перник Елена Кръстева е хваната да шофира мъртво пияна автомобила си, от централата на на социалистите обявиха за сайта ни, че от днес Елена Кръстева е освободена от длъжност „Организатор дейности“ и е подала молба за прекратяване на членството си в БСП. Това съобщава общинския председател Кирил Леонов в писмо до сайта ZaPernik.com

Уважаеми журналисти от ZaPernik.com,

Припомняме Ви, че съгласно решение на ръководството на Общинския съвет на БСП Перник на 28 юни 2017г. организацията ни се разграничи от действията на Елена Кръстева. До днес тя беше в отпуск и времинно отстранена от длъжност „Организатор дейности“ и действията, които описвате в статията си са се случили по време на нейния отпуск. Ние винаги сме заставали зад спазването на законите на Република България и всички действия на наши членове и сътрудници, които са извън това ще бъдат санкционирани съгласно правилата и Устава на партията.

От днес Елена Кръстева е освободена от длъжност „Организатор дейности“ и е подала молба за прекратяване на членството си в Българска социалистическа партия – Перник.
С уважение,
Кирил Леонов
председател на Общински съвет на БСП Перник
Припомняме Ви, че:

На 6 август, на кръстовището на улиците „Софийско шосе“ и „Оборище“ в Перник полицаи са спряли за проверка лекия автомобил „Фиат Пунто“, шофиран от придобилата вече скандална слава надежда на БСП Перник Елена Кръстева. Когато извадили дрегера, уреда отчел 1.78 пробила алкохол в кръвта на шофьора.

Елена Кръстева е привлечена като обвиняема, а работата на полицията по случая ще продължи съвместно с Районната прокуратура в Перник.

Това провинение се пазеше в тайна до днес, когато нашия сайт гръмна историята. Но това не е всичко със скандалната Елена. Само преди месец тя бе отново извънредна новина:

Перничанката Елена Кръстева – екссеркретарка на скандалния общинския съветник от БСП Кирил Леонов и в момента действащ офис секретарка в клуба на БСП Перник реагирала твърде остро на опита на полицай да разтърве две компании. Инцидентът е станал в последната събота вечер на месец юни , когато две компании пиели на съседни маси в заведение в Брезник.

На едната група изчезнал мобилен телефон и вкупом всички отишли да подадат сигнал в Районното управление.

Посетителите от съседната маса причакали опонентите си пред районното и се заформил скандал, който заплашвал да прерасне в сбиване.

Дошлият полицай се опитал да потуши скандала и да ги разтърве, при което 35-годишната Елена  от БСП Перник го изритала в корема. Сипела куп обиди, че като дойдело БСП на власт незнам си какво щяло да стане и подобни.

Буйната перничанка беше задържана в ареста на управлението за 24 часа и срещу нея е образувано бързо полицейско производство.