За пореден път очите ми виждат липсата на човещинка! Възможно най-бързо трябва да се реагира, защото това куче в Перник ще умре от жажда и глад! Издирваме собствениците на тези площи

За пореден път очите ми виждат липсата на човещинка в очите на нещото, което е собственик на тези тревни площи, защото видимо нищо ценно не пазеха тези 2 невинни създания, попаднали на грешното място и в неправилните ръце. Когато минах покрай тях първият път помислих, че двете кучета си играят с метална кутия. На връщане, вътрешното ми чувство просто реши, че трябва да сляза, за да проверя. Гледката беше жестока… видимо при тъжните му очи молещи за помощ и вече изпъкналите му кости. Металната кутия беше заглавена ужасно много в долната му челюст, при вида й , съдя че то е така повече от 2седмици, защото вече беше ръждасала. Опитахме се с майка ми да го викнем до оградата, за да измъкнем металната кутия, но то беше наплашено и страхливо. Плахо пристъпваше 1-2крачки напред и после отново се връщаше назад. 

Възможно най-бързо трябва да се реагира, защото ще умре от жажда и глад. Издирваме собствениците на тези площи, защото животното не е виновно за липсата на всякаква отговорност от страна на неговия собственик! Намира се при старото „ДЕМО“ в град Перник, на уличката по посока гара „Разпределителна“!
СПОДЕЛЯЙТЕ!!!

Габриела Попова