Гавра с клиент в Перник: Купих климатик от Технополис, дойдоха за монтаж с час и половина закъснение и пияни, казаха, че няма да стане

Перничанинът Иван Петров разказва пред читателите на ZaPernik.com за това колко сложно е на служителите на Технополис да ти монтират климатик, особено когато са обърнали по някоя чашка преди работа. 
Ето какво ни пише Иван:
„Здравейте възмутен съм от Технополис Перник. Купих климатик с безплатен монтаж, като предварително в магазина записаха час за 17.30ч. и от тук почнаха мъките. Обадиха ми се от фирмата в 17.10 и казаха ще закъснеят с час и половина. След час и половина се явиха пред блока и вместо да свалят инструментите и да се качим те почнаха с номерата, първо да огледаме после ще видим. Качиха се и почнаха: ама то сега не няма да стане, много е сложно, почнаха едни снимки и си отидоха. Аз съм възмутен от клима инженеринг, единият вонеше на алкохол и стигнах до извода че в петък – ден на Майстора, след 19.00 не се работи. Искам да качите моето недоволство във вашия сайт, за да не пострада някой друг“.