От кухнята! Важен човек разкри: Синдикалният дом в Перник се ползва от привилегировани синдикати за преотдаване на трети лица, а не за целта, за която е даден!

Става все по-интересно в ZaPernik.com. На 4 август 2017г. в сайта ни пернишкия депутат от БСП Станислав Владимиров – Станката изригна, че босове на фирма „Стомана“, както и синдикални лидери от Перник са звънели на партийния му лидер Корнелия Нинова със съвети да спре да се занимава с правата на работниците и синдикатите в Перник.

Народният представител избухна, че работа на синдикатите е да защитават работодателите, а работниците. „Винаги съм се чудил кой събира наемите от Синдикалния дом и къде отиват парите. Не е ли време да се разбере“, отвори кутията на Пандора Станката.

АКО СТЕ ПРОПУСНАЛИ ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА: СКАНДАЛ! Босове на „Стомана“ и синдикални лидери звънели на Корнелия Нинова да озапти пернишкия си депутат Станката, който иска по-високи заплати за работещите

Днес, в отворено писмо до ZaPernik.com Красимир Стоянов – председател на СС на НС на синдикат „Защита“ „Стомана Индъстри“ написа право на отговор, в което обаче разкрива нови подробности около небостъргача-касичка Сидникален дом.

„Синдикалният дом е само за „привилегировани“ определени синдикати – КТ „Подкрепа“ и КНСБ. Обществена тайна е, че се преотдава за ползване на трети лица и не се ползва за целта, за която е отдаден безвъзмездно“, казва г-н Стоянов от синдикат „Защита“.

Ето цялото писмо по темата със „Стомана“, депутата Станката и синдикатите: