Деца, без предварителна уговорка, почукаха на вратата на кабинета на кмета на Перник Вяра Церовска докато тя имаше важна среща и вижте какво стана….

Деца посетиха кмета на Перник Вяра Церовска без предупреждение, тя прекъсна срещата си и ги прие

Деца от пернишкият квартал „Проучване“ почукаха без предварителна уговорка на вратата на кмета на Община Перник Вяра Церовска вчера, докато тя провеждаше официална среща в кабинета си.

Секретарката на кметицата, отвори вратата и каза: „Госпожо Церовска, на вратата има едни деца, които искат да ви видят„.

Кметът на Перник прекъсна текущата си среща си и каза децата веднага да влязат. 

Група деца от пернишкия квартал „Проучване“ са събрали подписка от 300 човека, в която искат да се оправи игрището им за спорт, тъй като е едно от най-старите и неоправени в Перник.

Кметицата веднага позна някои от момчетата, защото ги е виждала да печелят спортни състезания. Тя прие подписката. „Виждате, колко много се старая да правим за вас – спортни площадки, игрища, да сте на вън и да се чувствате добре. Сега строим в квартал Тева, но обещавам и Вашата да бъде оправена, веднага, когато можем. Обещавам да дойда да ви видя как играете на място и да поговорим за спорт„, каза Вяра Церовска.