Само в ZaPernik.com! Гъзарят, който паркира Мерцедеса си на плочките пред „Епицентър“ се оказа бившо ченге и бъдещ съпруг на съдийка в Перник

Гъзарът, който паркира нагло „Мерцедеса“ си на плочките върху тротоара пред кафе „Епицентър“ е бивш полицай, научи ZaPernik.com. Вчера неговата постъпка възмути перничани, видяли как нагло паркира возиото си върху плочките на тротоара. След това се появи патрулка, с която си каза две приказки и тръгна, без нищо да му се случи.

„За Перник“ направи допитване до полицията, които информираха перничани и нас, че водачът на автомобила с номер РК 9797 ВН е глобен със сумата от 50 лева.

От полицията добавят, че автопатрулът, който е заснет да стои до Мерцедеса е от „Охранителна полиция“, които нямат право да работят по КАТ. Служителите на реда са изготвили съответната докладна за случая и представители на „Пътна полиция“ са санкционирали водача, 54-годишният Л.Б. от гр. Перник. Няма никакви компромоси за никой. Всеки нарушил закона бива санкциониран, казаха от пернишката полиция.

Отделно ZaPernik.com разбра, че освен бивш полицай, нарушителя се оказва и бъдещ съпруг на окръжен съдия в Перник.