Великденски празник – ето какво ще се случи на 12 април в Перник

Детски великденски празник ще изпъстри пространството около естрадата в Градския парк в Перник. Малките жители на града ще могат да се забавляват утре /12 април/ от 10 до 13 часа с много музика и песни.

Празничната програма, която организира Община Перник за един от най-светлите празници Великден, ще започне с тематични изпълнения на музикантите от Духовия оркестър.
От 10.30 до 11.00 часа е времето за детски игри, където малчуганите ще имат възможността да се включат в разнообразни инициативи. Празникът ще продължи със забавните изпълнения на КО „Орфей“, които ще изненадат децата.
В програмата за Великден са включени още забавни викторини и състезания, свързани с празника. На финала на цветния празник ще се включат възпитаниците на Обединения детски комплекс. За доброто настроение на жителите и гостите на града Централният градски площад в Перник е изпъстрен с великденски зайчета и яйца.
Както вече писахме, уникалните експонати са изработени от сръчните и талантливи ръце на децата от Шесто училище „Св. Св. Кирил и Методий“.

Be the first to comment

Leave a Reply