Пернишкият депутат Станката Владимиров даде първото си интервю пред… Илияна Беновска! Ето мнението му за Корнелия Нинова, президента Радев, управлението на ГЕРБ, резултата на БСП и какво ще прави за Перник!

Станислав Владимиров

Корнелия Нинова вля невероятен адреналин в БСП. След президентските избори стана ясно, че левицата може да спечели предсрочните парламентарни избори. Бойко Борисов поведе с периферията, която гласува в последния момент. Думите на Корнелия Нинова за демокрацията бяха умело интерпретирани от нашите опоненти.

Това заяви в предаването „Беновска пита“ по Канал 3 Станислав Владимиров, народен представител от „БСП за България“.

По думите му БСП е могла да спечели предсрочните парламентарни избори на 26 март.

„БСП дава резултат за управление на изпълнителната власт. Нинова като торпедо застана зад партията. Трябваше да има лидерски сблъсък преди изборите, Борисов избяга от него. Корнелия Нинова може спокойно да отиде на срещата между нея и Бойко Борисов. Всички партии трябва да се обединят за европредседателството на България. Би било добре президентът да свика КСНС“, коментира Владимиров.

Припомняме, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изпрати писмо до „Позитано“ 20, в което покани ръководството на БСП на разговор по управленската програма на бъдещия кабинет. Срещата ще се състои на 11 април.

Според Станислав Владимиров отмяната на Постановление 208 е добра позиция. „Всички стъпки на Радев са добри и премерени“, добави Владимиров.

Той обяви, че ще работи с кметовете за по-добро икономическо развитие на Перник, като се използва близостта на града със столицата.

„Необходим е ремонт на пътя през Владая. Пенсиите и доходите също трябва да бъдат увеличени. БСП ще настоява за промени в секторите образование и здравеопазване“, заяви депутатът.

„И Сергей Станишев, и Михаил Миков, и Корнелия Нинова са силни лидери. Станишев беше успешен премиер на страната, Михаил Миков в труден момент за БСП съхрани партията, Нинова с емоционалност и енергия вля адреналин в БСП“, каза още Станислав Владимиров.

Be the first to comment

Leave a Reply