Перничани искат нова детска площадка за кв. „Варош“

Общински съветници от ГЕРБ-Перник проведоха приемен ден с граждани

Приемен ден с жители на Община Перник проведоха зам.-председателят на Общински съвет-Перник и председател на групата съветници от ПП ГЕРБ Румяна Гьорева и общинският съветник Клара Будинова. Представителите  на местната власт бяха потърсени за съдействие за разрешаването на проблеми, свързани с инфраструктурната мрежа на училищата в Перник.

Общинските съветници разговаряха с граждани за възможностите за изграждане на нова детска площадка в кв. „Варош“. От своя страна общинските съветници обясниха, че кварталът е част от общинския план за развитие на Община Перник и предстои да бъде извършено подобряване на физическата среда.

Гражданка постави пред представителите на политическата сила въпрос, свързан с правомощията на личните лекари. Клара Будинова, която е член на Постоянна комисия „Здравеопазване и социални дейности” обясни, че личен лекар няма право да отказва профилактичен преглед на пациент и прилежащите към него изследвания.

Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Перник поеха ангажимент да се запознаят подробно с представените им казуси и да окажат съдействие за разрешаването на проблемите, влизащи в техните правомощия.

Be the first to comment

Leave a Reply