Кои са с най-точните мерници в Перник – СНИМКИ

Републикански преглед и зонално състезание по стрелба се между подразделенията на ОДМВР – Перник се проведе през миналата седмица. Най-точните мерници бяха отличени от директорът на структурата старши комисар Иван Зеленков.

Инициативата е на основание указания от главния секретар на МВР, за организиране и провеждане на курсове по месторабота, целящи подобряване на професионалната подготовка на служителите. Републиканският преглед и зоналното състезание се проведе от 28 до 31 март, на стрелбището в Първо РУ – Перник. Лектори и оценители на проявата бяха специалисти от Спортната асоциация на МВР – София.

В надпреварата взеха участие 7 мъжки и 2 женски отбора и индивидуални стрелци.

На първо място при жените се класирана Александра Атанасова, разследващ полицай в ОДМВР – Перник. Втора е Цветелина Ленкова от Първо РУ, трета е Анна Кирилова от група „Миграция“ и четвърта Даниела Георгиева, служителка в Охранителна полиция.

При мъжете първи е Мартин Малинов от Първо РУ, втори Радислав Владимиров от Второ РУ, трети Александър Стоянов също от Второ РУ и четвърти Венцислав Будинов от Първо РУ.

Отборно при мъжете, на първо място са представителите на Второ РУ, на второ стрелците на Първо РУ и трети РУ – Брезник. При жените първи е отборът на ОДМВР – Перник, съставен от служители на отдел „Разследване“ и група „Миграция“ следвани от представителките на Охранителна полиция .

Наградите на победителите – купи и грамоти бяха връчени от директорът на ОДМВР – Перник старши комисар Иван Зеленков.

„ Изключително съм радостен, да видя толкова добри резултати и толкова много участници в надпреварата“ каза Зеленков, приветствайки стрелците.

„ Точният мерник е гаранция за това, че вие ще се справите във всяка критична ситуация при изпълнение на служебните си задължения. Надявам се, да имате подобни успехи и при състезанията между представителните отбори на всички ОДМВР  в страната и в бъдеще да донесете много отличия в колекцията на пернишката дирекция“, завърши словото си старши комисар Иван Зеленков.

Be the first to comment

Leave a Reply