Казва се: „Благодаря“!

77
За кого бихте гласували на следващите парламентарни избори?

Културните хора казват „Благодаря“. Когато ти се случи нещо хубаво, когато победиш, когато някой ти е гласувал доверие, когато някой е направил така, че да получиш нов връх в обществото и кариерата си. Казва се „Благодаря“. Нали така?

Трима от четирима нови депутати от Перник не казаха „Благодаря“ на избирателите си. Това е възпитание, отношение, уважение.

Красимир Велчев – последното публикувано съобщение от профила му във Фейсбук е снимка с политици от кампанията, когато е бил на театър на постановката „Депутатите не лъжат“ преди 3 дни.

Станислав Владимиров – последната му публикация в социалната мрежа е на снимки как гласува и пуска бюлетината в избирателната урна.

Александър Александров – последната му активност е от кампанията, на маса със свои съпартийци от преди 4 дни.

Единствен Любомир Бонев, 24 часа след края на изборите, в 19 часа тази вечер благодари. „Приятели, благодаря на всички, които подкрепиха листата на „БСП за БЪЛГАРИЯ“ в Перник, както и на тези над 1600 души, които гласуваха преференциално за мен. Благодаря на всички, които гласуваха и поискаха промяната, а те са наистина много„.

Положението на фейсбук страниците на партийните централи, които вкарват депутати в Перник – ГЕРБ и БСП е трагично.

ГЕРБ са публикували статуса: „Перник е ГЕРБ! България е синя!“, но някъде да виждате уважение и отношение към избирателя си?

БСП е още по-зле. За нейната фейсбук страница в Перник връзката с избирателите приключва с изборите. Ни вопъл, ни стон!

А, колко лесно е да кажеш: „Благодаря за доверието, уважаеми избирателю!„. Лесно е, ако уважаваш избирателите си. А не ги използваш и забравяш веднага, когато те изберат.

Be the first to comment

Leave a Reply