Фурор! Корнелия Нинова боядиса площада на „Кракра Пернишки“ в червено, събирайки три пъти повече фена от Бойко Борисов в Перник!

Площадът пред паметника на „Кракра Пернишки“ почервеня, заради идването на лидера на БСП Корнелия Нинова в Перник и събра три пъти повече фена от идването на конкурента й – Бойко Борисов в театралната зала преди седмици. Корнелия Нинова бе посрещната като истинска звезда, а перничани не спираха да си правят селфита с нея.

Въпреки неудобното време – 15 часа и липсата на скъпа музикална програма, стотици симпатизанти на левицата дойдоха, за да видят очи в очи Корнелия Нинова в Перник. На сцената се качи цялата листа за народни представители от региона, начело с водача Станислав Владимиров – Станката.

„На 27-ми март трябва да решим 4 държавнически въпроса. По тях се изисква не да мислиш партийно, а за България. Левицата е готова да търси обединение на всички политици, за да запазим националния суверенитет, териториалната цялост и сигурността на България и всеки български гражданин.
На второ място – полагане на максимални усилия- България, като председател на ЕС, да бъде достоен председател, да наложи важните теми за обединена Европа, но и за България и националния ни интерес. На трето място мерки срещу демографската катастрофа и държавническо отношение към този въпрос. Не е достатъчно мандатно мислене за 4 години, докато си на власт. Този въпрос изисква хоризонт от 20-30 години и обединени усилия, за да спасим народа си, който изчезва. Четвъртата тема е бедността и повишаването на доходите и жизнения стандарт. Всички други политики – и икономика, и образование, и здравеопазване трябва да са подчинени на една мисъл – доходите и жизненият стандарт на народа ни да се повишат“, каза в Перник Корнелия Нинова. 

Според водача на листата Станислав Владимиров – Станката не трябва да има работещи бедни. Дребните предприемачи, инициативните хора трябва да усетят подкрепата на държавата. Медицинското ослужване трябва да е на ниво, дори в крайните райони на Перник.

„На президентските избори имунната система на България проработи! България очаква на 26-март промяната. Очаквам най-добри резултати в Перник“, каза Станислав Владимиров – Станката.

Be the first to comment

Leave a Reply