Шок! Бездомно куче си похапва в пернишката болница пред очите на болни пациенти – СНИМКИ и ВИДЕО

Бездомно куче, което си похапва в коридора на пернишката многопрофилна болница „Рахила Ангелова“. Това е поредната нелепост, която взриви социалната мрежа. 

„Чакам пред кабинета на личния и нещо съвсем нормално….куче си похапва нещичко намерено в кошчето ….Едно детенце през цялото време казваше на майка си,че го е страх…Потресена съм!!!“, пише Диана във фейсбук групата „Снимай Перник“, като е публикувала снимки и видео.

Честно казано, да, кучето не е виновно, че е допуснато вътре. Но все пак това е бездомно куче и все пак това е болница. Което предполага да бъде обезпаразитена и чиста, тъй като в нея идват да се лекуват болни хора, деца… Има ли кой да поеме отговорност или в пернишката болница, която перничани наричат „пернишката касапница“ и „Бизнес център Рахила Ангелова“,  отдавна е разпасана команда? На всеки е известно, че от години лекарите безпрепиятствено си пафкат по коридорите и в кабинетите, а сега приютяват и бездомни животни. Ако са решили, че това е ветеринарна лечебница, нека поне да уведомят пациентите си.

Снимки: Диана Мирчева

ВИДЕО можете да видите ТУК

Be the first to comment

Leave a Reply