Перничани попиляха „пасива“ на „Нова Република“ в Перник: Изписано ви е, че не сте от тук и сте за малко, просто отбивате номера

Не са редки въпросите на читатели на сайта ZaPernik.com, какво правят малките партии в Перник, да сме написали и за тях какво интересно става в предизборната кампания, защото не било достатъчно само ГЕРБ и БСП.

Ми какво да ви кажем – пълна катастрофа са и „Нова Република“ и „Да, България“ в Перник.

Най-интересното от „Нова Република“ е идването на облепен бус в Перник с ген. Атанас Атанасов, който се срещна с „актива“ на коалицията в Перник, който съвсем спокойно може да бъде наречен с определението“пасива“.

Още по-интересни обаче са коментарите на перничани по визитата:

Константин Иванов направо ги е попилял: Чисто психологически без да претендирам,че съм ок с т’ва мога да кажа само ,жестомимично телата ви показват……..не съм от тук и съм за малко,абе да отбием номера….кофти.

Още няколко псувни отнася гостуващият генерал Атанас Атанасов. Ползи от посещението му в Перник не се видяха – или поне от централата на партията не показаха на аудиторията.

Ако имате доноси за партиите или любопитни информации и снимки – пишете ни на [email protected] – да „Трепнат“ всички политици.

Ето и скрийншот от коментарите:

Be the first to comment

Leave a Reply