Перничанин олекна с 2 бона, кредитни карти, разрешение за носене на оръжие и други вещи докато купонясва за 3-ти март в кръчма

Снмка: илюстративна

Мъжки портфейл е откраднат от джоба на яке в пернишко заведение.

Престъплението е извършено на 03 март, около 21, 00 ч., когато компания празнувала в заведение. Неизвестен към момента извършител бръкнал в джоба на яке, закачено на стола на собственика му, 46-годишен жител на областния град и откраднал портфейл с 2000 лева, кредитни карти, разрешение за носене на оръжие и други дребни вещи.

Започнато е досъдебно производство и работата продължава.

От полицията напомнят на гражданите, да не оставят без надзор дрехите си в заведения и да не държат в джобовете ценни вещи и предмети. Подобни кражби са се увеличили в национален мащаб и в тях участват както българи, така и чужди граждани.

Краден лек автомобил  е намерен от служители на Второ РУ – Перник.

В края на миналата седмица било получено оплакване от 37-годишен перничанин, че от ул. „Христо Янев“ е откраднат автомобила му марка „Ауди А3“. Органите на реда предприели действия за установяване на колата, която била обявена и за национално издирване. Още същият ден, зад жилищен блок в пернишкия кв. „Изток“ бил намерен и предаден на собственика му противозаконно отнетият автомобил.

Работата по изясняване на случая продължава.

Be the first to comment

Leave a Reply