Пожар изпепели култовото заведение на Стоян Кръстев – Драгановеца на язовир Лобош!

Снимка: Интернет

Пожар изпепели заведението на пернишкия наркобос Стоян Кръстев – Драгановеца в село Лобош. Култовата заведение се намира в луксозния хотелски комплекс „Райски кът“ на язовир Лобош. Пожарът е лумнал около 21:00ч.

По първоначални данни причината е строителна неизправност. Унищожени са около 200 кв.м. сграда, бяла, черна и компютърна техника, водни колела и шезлонги. Два екипа на пожарната се борили с пламъците. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

Според запознати причината е необезопасен комин на камината. По време на инцидента в заведението е имало само няколко души персонал. При запалване на камината огънят се е разпространил и е опожарил всичко.

02

Преди време именно в кръчмата на Лобош бе извършен опит за убийство на Стоян Кръстев, но той оцеля. Заведението е известно и с това, че преди години Драгановеца задържа там насила певицата Тони Дачева, която по-късно бе освободена от полицията.

Това не е първото заведение на Кръстев, което гори. Преди време огън изпепели и заведението му „Каваците“ на язовир Лесковец.

В момента Стоян Кръстев излежава присъда в затвор в чужбина.

Още два пожара са гасили вчера огнеборците в пернишка област. 

Мебели са унищожени при запалване на апартамент в пернишкия кв. „Бели брег“. Пламъците лумнали около 16, 55 ч. Причината е късо съединение в електрическата инсталация. Жилището като цяло е спасено. Няма пострадали хора.

Лек автомобил „Форд Фокус“ е изгорял в пернишкото с. Мещица. Колата пламнала около 18, 40 ч. в резултат на техническа неизправност. Фордът е изпелен, няма пострадали хора.

 

Be the first to comment

Leave a Reply