Внимавайте, пазете си чантите! Циганки се опитали да оберат възрастна жена на светофара на Шахтьор, перничанин предотврати кражбата

Читател на ZaPernikcom апелира към всички перничани да бъдат внимателни и да се пазят от крадци. Кристиян е предотвратил нагла кражба на светофарите на Шахтьор. Докато хората чакали да светне зелено, две циганки са опитали да оберат възрастна жена. Кристиян обаче видял какво правят и се намесил, а циганките изчезнали. 

Ето какво разказва перничанинът:

Перничани, пазете се вие и вашите чанти. Днес на 13.01.2017 се редя на Шахтьор и си чакам светофара да светне зелено, пред мен имаше възрастна жена, която също чакаше за да премине. В този момент към мен се доближиха 2 циганки и един вид ме избутаха за да застанат плътно зад жената, от любопитство исках да видя какво ще направят и защо така минаха пред мен. Едната от тях застана така, че да не мога да видя какво прави другата, но се мръднах настрани и видях как бърка на жената в чантата и се опита да и вземе портмонето. Естествено не оставих нещата да с е случат и бутах двете жени от ромски произход, след което даже се направиха на ударени: „ние нищо не крадем“. Казах на жената да си затвори чантата и да провери дали всичко и е там и за миг циганките ги нямаше. Тъй че бъдете бдителни и се оглеждайте !

Be the first to comment

Leave a Reply