ХАХ! Обявената за най-грозната Мис България и Мис Крокодил Антония Петрова плюе по Мис Хелзинки, била като питекантроп!

Хилеща се злорадо на избора за Мис Хелзинки, бившата Миска от Перник Антония Петрова очевидно е забравила как преди години бе изпаднала в същата нелепа ситуация да бъде оплюта като най-грозното нещо в конкурс за красота.  
„Няма да се учудя, ако съвсем скоро „Мис Германия“ стане сирийка“, изръси още пернишкото чудо.
„Мис Хелзинки има питекантропско излъчване. Все едно еволюцията не е минала през нея“. Това заяви за „Здравей, България“ „Мис България 2009“ Антония Петрова.

„Красотата е субективно понятие. Но има някакви критерии. Знаем как изглежда едно аристократично лице – с тънък правилен нос, за разлика от това момиче“, коментира „Мис България“.

Излиза, че според Антония Петрова, само „белите“ могат да са аристократи. Защото просто всички „черни“ са с по-различни носове.
Дали „аристократката“ от Перник изпитваше неописуемо задоволство от това, че има по-грозни миски от нея? Можете да видите щастието й във ВИДЕОТО.
 
Какво още коментираха Петрова и социалният антрополог Харалан Александров, гледайте във видеото.
Сефора Икалаба е 19-годишна, родом от Нигерия, живее от съвсем мъничка във Финландия.  Тя стана особено популярна, след като изпревари много скандинавски красавици и се окичи с короната „Мис Хелзинки“.

Сефора кандидатствала за конкурса, защото искала да докаже, че тъмнокожите жени също могат да печелят конкурси за красота.

Скандалът обаче не закъсня, а критиците бяха безмилостни, защото според мнозина тя не просто нямала място на този конкурс, но била „откровено грозновата“, че да го спечели.

Изборът на журито шокира световната общественост, а световните медии се надпреварваха да съобщават, че Сефора със сигурност не е най-красивият модел сред участничките, но била перфектното послание „за политически коректното: Добре дошли на Третия свят“.

Освен това победителката стана обект и на многобройни расистски нападки в медийното пространство,
включително и в официалния сайт на конкурса. Много финландци изказаха своето недоумение към факта, че за най-красива в страната е избрана жена от африкански произход.

Други обаче рязко се разграничиха и заявиха, че недоволството им няма нищо общо с произхода и цвета на кожата ѝ, коментирайки:
„Аз не съм расист, тя просто не е красива“
и добавяйки, че като цяло финалната тройка в конкурса не била съставена от най-красивите кандидатки за титлата.

Be the first to comment

Leave a Reply