Акумулатори, авто СД уредба, пари, лични документи и вещи са откраднати от четири леки автомобила в Перник. Друг е осъмнал със срязани гуми

Акумулатори, авто СД уредба, пари, лични документи и вещи са откраднати от четири леки автомобила в Перник. Друг е осъмнал със срязани гуми, съобщиха от полицията.

Колите марки „Фолксваген“, „Опел“ и „Рено“ били паркирани на различни улици в областния град. На два от тях са откраднати акумулаторите, при третия липсва СД уредба, пари и таблет, а от четвъртия са отнети 200 лева, лични документи и дебитни карти. С четири срязани гуми е осъмнал „Рено Меган“, домувал на ул. „Кракра“ в Перник. Служители на Първо РУ извършили оглед на местопроизшествията и са набелязани мерки за установяване на извършителите.

Започнати са досъдебни производства.

Опит за кражба от детски магазин е направен в Перник.

Сигналът в полицията е подаден вчера, около 09, 30 ч. Собственичка на магазин за детски стоки, намиращ се на ул. „Кресна“ съобщила, че е счупено стъкло на врата на обекта.По първоначални данни кражба не е извършена. Криминалисти от Първо РУ работят по случая.

Образувано е досъдебно производство.

Be the first to comment

Leave a Reply