СПОРТНА БОМБА В ZAPERNIK.COM! Борецът-шампион Иво Ангелов награди пернишки политик за развитието на спорта в града ни

Председателят на Областния съвет на БСП – Перник Станислав Владимиров получи плакет за развитие на борбата в града. Плакетът му бе връчен от световния шампион Иво Ангелов заради приноса на Владимиров в ремонта на зала „Дружба“ във времето, когато той бе народен представител.

Станислав Владимиров благодари на състезателите за тази висока награда, като заяви, че трябва да бъдат намерени средства за довършването на ремонта на втория етаж на съоръжението и реновирането на волейболната зала.

След това той, Общинския председател на партията Кирил Леонов и членове на МО в БСП -Перник посетиха кв. Бела вода и помогнаха на местни любители на футбола да започнат възстановяването на местния футболен клуб „Рудничар – Бела вода“.

Всички гости и над 50-те жители на квартала, които се бяха подготвили за среща в читалището, се оказаха пред заключените му врати и разговора се проведе на открито въпреки ниските температури. Причина за това се оказа отказания в последния момент достъп до сградата от страна на кмета на Бела вода Стефан Давидков.

Be the first to comment

Leave a Reply