Криско врътна перничани с хитър номер

Как оценявате работата на кмета на Перник Станислав Владимиров?

Популярният изпълнител Криско, който бе част от програмата за „Деня на града“ врътна перничани след участието си на голямата сцена на площада, научи „За Перник“.

Криско не желае да дава автографи на своята публика и е измислил как да се измъква хитро от нея. Същият номер изпълнителят приложи в Перник.

Когато свърши участието си, Криско, чийто автомобил се паркира на метър-два от стълбичките на сцената слиза директно по тях и се шмугва в автомобила си. Но преди това прави хитър габровски номер от сцената, за да отклони вниманието на публиката. А именно: създава еуфория от микрофона и изневиделица пуска народната песен „Бяла роза“ от тонколоните. Хората изпадат в смях, а някои се хващат на хорото и това е времето, в което Криско офейква от мероприятието. След секунди той вече не е на мястото на събитието.

Иначе Криско е бил в добро настроение по време на участието му в Перник и е пял по-дълго от обичайното за него – 40-45 минути. Причината е, че втория изпълнител от празничната програма Илия Луков е закъснял, поради проблеми с превозното си средство, които имал на Владая. Криско замазал гафа, като останал с половин час повече и пеел на перничани.

В същото време Лили Иванова обра парите на перничани, като половината не успяха да я видят, защото се бе скрила зад метална стойка. Повече прочетете тук.

А кметът на Перник Станислав Владимиров сгафи сериозно пред Лили Иванова. Вижте защо тук.