Лили Иванова прецака половината перничани

Как оценявате работата на кмета на Перник Станислав Владимиров?

Така наречената прима на българската музика Лили Иванова прецака половината от феновете си-перничани, дали огромна сума за билети, за да я гледат на живо, научи „За Перник“. 

Лили Иванова изнесе концерт в град Перник, в спортна зала „Борис Гюдеров“.

Залата е разделена на две трибуни и баскетболно игрище. Сцената бе разположена на баскетболното игрище. Но Лили Иванова реши да трупоса пред лицето си огромна желязна стойка за текстовете си от песни, с което спря гледката на половината зала, пълна с перничани към себе си. Хората гледат – желязна стойка и крака. Над желязната стойка маха някаква ръка. Понякога две ръчички. Пълна трагедия!

Много от хората отидоха, за да видят Лили Иванова на живо, но останаха разочаровани от видяното – стойка на мястото на главата. Стойката бе нарочно поставена на нивото на главата на певицата, за да я прикрива от едната страна. Не беше по-ниско, за да се вижда поне главата й, сега хората гледаха краката й. И махащата ръка. Направо призрачно!

Та, който имал късмета да бъде от „правилната страна“ е гледал. Който не…си е ровил в телефоните и жалвал до „За Перник“.

И бонус: Ето един кадър от правилната страна: