Модели на Ивет Фешън превърнаха фонтаните пред Двореца на културата в моден подиум

Третото издание на „Модна еуфория“ в Перник преобрази площада пред Двореца на културата в сцена на стил и красота, където над два часа модели от агенция „Ивет Фешън“, празнуваща своя 30-годишен юбилей, дефилираха с последните есен-зима колекции 2024/2025. Дамски, детски и официални тоалети от местни бутици и гост дизайнери накараха присъстващите да ахнат.

В обособен кът бяха демонстрирани актуални трендове в прическите от един от водещите салони в града, а изложба представи снимки на моделите от агенцията на кориците на известни списания, дело на известния фотограф Васил Германов.

Модната фиеста беше озвучена от арфа, изпълнени от Анелия Божилова, което придаде още по-голяма изисканост на събитието. Организирано от рекламно студио „Jully Expres“ със съдействието на Община Перник, събитието стана част от празничната програма, посветена на Деня на град Перник.

„Модна еуфория“ вече три години подред привлича внимание и се утвърждава като едно от най-елегантните и очаквани събития в града, превръщайки го в истински център на модата и стила.