Тенис клуб „Кукушеви“ с мащабна инициатива в ПЕРНИК: Над 70 деца вече тренират на корта с безплатни тренировки

Перник се превръща в новата тенис дестинация за малки спортисти, благодарение на амбициозната инициатива на местния Тенис клуб „Кукушеви“.

Кампанията за безплатни тренировки, насочена към ученици от 1 до 4 клас, стартира с гръм и трясък, привличайки над 70 деца в новооткрития балон в парка под стадион „Миньор“. Тренировките, които ще продължат до края на октомври, целят да насърчат младите да спортуват и да се запалят по тениса.

„В Перник има много талантливи и мотивирани деца, които идват с желание в залата, което страшно много ме радва. Искам да поздравя и родителите, които доведоха децата си на тренировките. В клуба сме приели за наша мисия не просто да учим децата да играят тенис добре, но и да им помагаме да развиват умения и навици, които да са им полезни занапред е личен и професионален план.“, споделя с гордост Елизабет Кукушева, основател на клуба.

Тенис клуб „Кукушеви“, наследник на легендарния ТК „Елизабет“, създаден през 1996 г., се отличава с екип от международно сертифицирани треньори, които предлагат индивидуални и групови тренировки за начинаещи и напреднали. Клубът също така организира тренировки за възрастни, състезателен тенис и специални занимания за родители и деца.

Повече информация за кампанията може да се намери на страницата на клуба във Facebook: @tennisktc, или на телефон 0888 747051.