Зала „Борис Гюдеров“ в ПЕРНИК настръхна от акапелното изпълнение на младата баскетболна надежда Никола Валентинов – ВИДЕО

Млада баскетоблна надежда шашна всички с невероятния си глас. Това се случи по време на първия домакински мач на „Миньор 2015“ с „Рилски спортист“ в зала „Борис Гюдеров“ в Перник, видя ZaPernik.com.

Никола Валентинов излезе на терена с тениска на пернишки клуб, но не да играе, а да пее. Талантливият малък перничанин изпя акапелно химна на Република България и озвучи цялата зала с ангелския си глас. Изпълнението му бе под трикольора на родината, който изпълни екрана на чисто новото електронно табло в залата.

ZaPernik.com  научи, че Никола е възпитаник на ОУ „Иван Рилски“ в Перник и тренира баскетбол в школата на „Миньор“. Брат му пък е капитан на шампионския ни отбор набор 2009.

Както вече писахме, вчера за първи път в пернишката спортна зала баскетболистите ни бяха представени като звезди от ранга на НБЛ на модерно ново електронно табло, което бе закупено по идея на Община Перник и клуб „Миньор 2015“ със средства от няколко фирми-спонсори.
Повече за това, ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.