Перничанката Маргарита обърна три стола в Гласът на България с „Жена на всички времена“. Мария Илиева и Дара в епична битка за нея – при кой отиде нашето момиче?

Перничанка направи фурор в „Гласът на България“ като  изпя една от култовите естрадни песни „Жена на всички времена“. 

20-годишната Маргарита Зарева накара три стола на журито да се обърнат, но в крайна сметка избра да продължи в отбора на Мария Илиева.

Маргарита призна, че много се притеснява от сцената и решението да участва в музикалното шоу е именно да преодолее това притеснение.

Перничанката каза, че много обича народните песни и от малка ги пее, това е и завършила. Признанието й провокира любопитство в журито и Маргарита  им изпя граовска песен.

Перничани, занимаващи се професионално с фолклор много добре познават Маргарита  още от дете.  Още на 7 годинки тя за първи път участва и печели първото място на конкурса „Дай, бабо, огънче“, а след това още 10 пъти с 10 първи места.
За талантливата перничанка пише хореографа към Младежкия дом Йовчо Георгиев: „Марги порасна пред очите ни и особено пред моите. Още я помня в пижама и със сънени очи, а трябваше да е сред децата, за да се учим да танцуваме. Научи танците, песните ни народни, а все я влечеше популярната песен. Браво, Марги, гордеем се с теб!“

Маргарита е поредният участник от град Перник в този сезон на „Гласът на България“. Както вече писахме първият участник, който шашна с оригиналност от Перник бе Васко Бозаджийн – Васке, който изпълни своя адаптация на български на песента на Бритни Спиърс Baby One More Time.

Стискаме палци на Васке и Маргарита да продължат напред в предаването!