Зрелищен НОКАУТ за Тигрите в Международен турнир! Треньорът К.Игнатов: Ще дадем всичко от себе си за ПЕРНИК!

Пернишкият боен клуб „Тайгър тийм“ стартира силния международен турнир по кикбокс със зрелищен нокаут, съобщиха от клуб пред zapernik.com. 

8 състезатели от клуб Тайгър Тийм стартираха участието си на Международния турнир в стил Лоу кик в град Козлодуй. Пернишките тигри очакват тежки четвърт и полуфинали в утрешния ден. Днес обаче те изиграха два от своите мачове.

Теодор Петров загуби срещата си след мъжка три рундова битка, но липсата на опит оказа своето влияние.

Георги Савов пък зарадва всички в залата и най-вече своите съотборници със нокаут още в първия рунд на мача.

Един от най-опитните и титулуваните бойци въобще от Перник Иван Кирилов пък за съжаление е аут от сметките заради травма. Състезанието продължава утре.

„Днес изиграхме два супер мача. При мен победата никога не е била водеща за това дали някой състезател е ценен за мен. Мъжки момчета са и вярвам в тях. Теодор Петров днес беше супер и съм горд с него. Жоро Савов ни зарадва с нокаут , но утре продължава. Мотивиран е и очаквам да го видя на финала. Жалко, че Иван Кирилов, най-опитният си състезател при мъжете се контузи и не можем да разчитаме на него. Но той е голямо момче и скоро ще се върне още по-силен. Стискайте ни палци да нямаме повече травми. Утре продължаваме с още от нашите машинки: Криси Борисов, Ники Георгиев, Емил Пламенов , както и Ивайло Любенов. Ще дадем всичко от себе си за Перник! “ каза треньорът Кристиян Игнатов.