Yettel TV радва жителите на Перник с интерактивни игри и специални оферти през целия октомври

Очакват ви страхотен смарт телевизор, одеяла, чаши с двойни стени и дори машина за пуканки

През целия октомври жителите на Перник ще могат да се потопят в света на Yettel TV чрез интерактивна и забавна кампания, която ще ги запознае с най-новите възможности на услугата и ще им предложи редица страхотни награди. Събитията ще се провеждат всеки петък от месеца – 4, 11, 18 и 25 октомври, като посетителите ще имат възможност не само да се забавляват, но и да спечелят страхотни награди. 

В центъра на тези събития ще бъде интерактивна мемори игра, която ще изисква от участниците да разпознават и комбинират двойки карти, свързани с услугата Yettel TV. Тези, които успеят да ги намерят и съчетаят за определено време, ще имат шанса да се включат в томбола за награди при регистрация. Голямата награда е страхотен смарт телевизор. Участниците ще могат да спечелят и топли одеяла, стилни чаши с двойни стени и дори машина за пуканки, която е идеалното допълнение за домашно кино с Yettel TV. 

Наградите ще бъдат обявявани в края на всяко събитие, като победителите ще могат да ги получат директно от обектите на Yettel в Перник на ул. “Търговска” 12. Голямата награда – нов телевизор – ще бъде изтеглена в последния петък на месеца – 25 октомври. 

Yettel TV е интерактивна телевизионна услуга, която предлага безкрайни възможности за развлечение, независимо къде се намирате в България, Европейския съюз и Европейската икономическа зона. Тя е достъпна от различни устройства – от смарт телевизори до лаптопи, настолни компютри и мобилни телефони. Услугата е достъпна през Smart TV Box, който се предоставя с всеки план за телевизия и интернет. За потребителите със смарт телевизор, Yettel предлага приложение, което може да се инсталира на модели на Samsung, LG и други с Android TV, позволявайки лесен достъп до телевизионно съдържание без нужда от допълнителни устройства

Услугата, която включва до 200+ канала на до 5 устройства, в момента е на атрактивната цена от 1 лв. на месец за първите 6 месеца при сключване на двугодишен договор.