Пернишкият депутат от ГЕРБ Георг Георгиев изригна: Случващото се в момента с Израел е варварство от неизмерими мащаби. Молим се Израел да устои в името на цивилизацията

Народният представител от ГЕРБ Георг Георгиев изрази своята категорична подкрепа за Израел в светлината на последните събития в региона. В емоционален текст, публикуван в социалните мрежи, Георгиев нарече случващото се „варварство от неизмерими мащаби“ и подчерта цинизма на атаката, която съвпада с годишнината от терористичното нападение на 7 октомври. Според него, Израел остава защитник на цивилизацията в тази част на света и неговата съпротива е от ключово значение за бъдещето на глобалната стабилност. Ето пълните думи на политика:

Случващото се в момента с Израел е варварство от неизмерими мащаби.

Цинизмът тази атака да се провежда в навечерието на първата годишнина от терористичното нападение от 7 октомври, само свидетелства за намеренията, скрити и явни, на агресорите.

Молим се Израел да устои в името на цивилизацията, чийто защитник държавата остана в тази част на света. За доброто на света.