Екшън на Държавното по ММА в Горна Оряховица: 15 бойци от ПЕРНИК излязоха на ринга, клуб PRIDE се завръща след ЧЕТИРИ шампионски титли

Рекорден брой състезатели и четири шампионски титли за пернишкия клуб PRIDE  на Държавното първенство по ММА в Горна Оряховица.

На 27 септември 2024 г. в град Горна Оряховица се проведе Държавното първенство по ММА за всички възрастови групи, където клубът на Иван Георгиев отбеляза впечатляващо представяне. За първи път в историята на клуба той бе представен от рекорден брой участници – цели 15 състезатели, които взеха участие в различни категории.

Състезанието беше изпълнено с динамика, напрежение и изненади, споделя треньорът Иван Георгиев. Въпреки трудностите и неочакваните контузии на някои от състезателите, отборът се справи достойно, като излъчи четирима шампиони:

Михаил Григоров (61.2 кг, мъже)
Светлин Гелев (65.8 кг, младежи)
Силвия Спасова (жени, тежка категория)
Даниел Василев (93 кг, мъже)
Клубът се поздрави и с двама вицешампиони:

Патрик Генов (+97 кг, мъже)
Мартин Владимиров (93 кг, мъже)
Бронзови медали спечелиха:

Денислав Стоянчов (93 кг, мъже)
Денислав Василев (67 кг, кадети)
Дейвид Трайчов (44 кг, деца)
Макар някои от състезателите да участваха за първи път, отборът показа силна воля и борбен дух. Георгиев обаче заяви, че ще изисква по-добра игра при следващите турнири, особено от националите.

След кратка почивка, клубът ще се подготвя за нови предизвикателства през ноември. „За мен беше чест!“ – завършва Иван Георгиев.