Нова класна стая за децата в ДРЕН! След призив на родители за дарения, кметът на РАДОМИР Кирил Стоев отиде на място – обзавеждането е от него

Кметът на Община Радомир Кирил Стоев е отишъл лично в училището в село Дрен, за да разговаря с директорката, след като стана ясно, че родители набират дарения за ремонт на една от стаите. 

Както ZaPernik.com писа, родители на ученици от Основно училище „Христо Ботев“ в село Дрен отправиха зов за помощ за обновяване на една от класните стаи, като приложиха и банкова сметка за дарения.

По този повод кметът Кирил Стоев днес е посетил училището в Дрен, за да види нуждаещата се от реновиране стая. Стоев е приветствал идеята на родителите и е казал, че той ще подсигури необходимото оборудване и обзавеждане.

Ето какво споделя кметът на Радомир Кирил Стоев:

„Днес посетих училището в с. Дрен, за да се запозная лично със стаята, която инициативни родители са подели да реновират. Начинанието е прекрасно и от моя страна ще получи подкрепа за реализацията му, като осигуря необходимото оборудване и обзавеждане, така че децата да се чувстват по-добре и учителите да работят спокойно. Проведох разговор с директора на училището и уточнихме какво е необходимо, започваме набавяне на нужното и скоро ще бъде готово! Вярвам, че ръка за ръка заедно можем да създадем по-добри условия за живот в нашата община, а заедно с това и да създадем една обединена общност, която да работи в тази посока.“