НА ПРАГА НА ЗИМАТА: Училището в село ДРЕН се нуждае от спешно обновяване на класна стая, родители набират дарения

Родителите на учениците от Основно училище „Христо Ботев“ в село Дрен отправиха зов за помощ с цел подобряване на условията за игра и учебен процес за своите деца. С наближаването на зимата става все по-необходимо осигуряването на топло и комфортно пространство за учениците, а една от най-големите нужди в момента е обновяването на една от класните стаи.

Стаята, която е светла, просторна и с голям потенциал, се нуждае спешно от циклене на пода, за да може да се превърне в уютно и безопасно място за игри и обучение. В тази връзка родителският колектив организира кампания за събиране на средства, за да осигурят необходимото обновление и оборудване на помещението.

Кампания за дарения

За да реализират тази инициатива, родителите отправят апел към всеки, който има възможност да подпомогне начинанието чрез дарения. Събраните средства ще бъдат използвани за циклене на пода и освежаване на стаята, като целта е да се създаде приветлива и безопасна среда за децата през зимните месеци.

Даренията се събират по специална банкова сметка на Велика Прахова, която е родител и активно участва в инициативата. Всеки, който желае да помогне, може да направи превод със следните данни:

Банкова сметка Револют: LT833250001578782312
Основание за превод: Дарение ОУ Христо Ботев

Всички дарения ще бъдат стриктно отчитани пред родителския колектив чрез разпечатки от банката, като родителите гарантират пълна прозрачност на процеса.

Организаторите на кампанията благодарят предварително на всички, които решат да подкрепят тази важна инициатива, като уверяват, че всяка помощ, независимо от размера, е от значение. Те подчертават, че подобни действия не само помагат на децата, но и допринасят за подобряването на общото училищно пространство.

С обещание за пълен отчет и публичност на събраните средства, родителите се надяват скоро да осигурят на децата си топло, безопасно и комфортно място за игра и учене през зимата.

Ето какво пише Велика Прахова:

От родителския колектив:
ОУ “Христо Ботев” село Дрен има нужда от нашата подкрепа.
Иде зима и децата имат нужда от топло и чисто място за игри.
За щастие в училището има прекрасна светла и просторна стая, която има нужда от циклене на пода.
Събираме средства за освежаване и оборудване на стаята.
Моля, който може да подкрепи начинанието.
Даренията се събират по банкова сметка на Велика Прахова – родител, и се отчитат пред родителския колектив чрез разпечатка от банката.
Може да напишете като основание – Дарение ОУ Христо Ботев
Сметка Револют
LT833250001578782312
Благодарим
Ще направим пълен отчет.