ППДБ се закопаха двойно в Перник! След като загубиха 5 хиляди гласа за няколко месеца с водачи на листите си Кирил Петков и Бойко Рашков, сега кошмарът на избирателя се повтаря

Продължаваме промяната се закопаха двойно! След като загубиха в Перник 5 хиляди гласа за 3 месеца с водачи на листите си Кирил Петков и Бойко Рашков, сега кошмарът на избирателя се повтаря – карат го отново да гласува за това, което НЕ ИСКА!

На 2 април 2024 година ППДБ имаха 8 159 гласа в Перник, но решиха да поставят за водач на листата Кирил Петков, а зад него – Бойко Рашков. Резултатът беше потресаващ – срив с цели 4 745 гласа, до 3 414 гласа в урната. Тотален срив в Пернишко! По-голям от националния срив на ППДБ!

С тези кандидати ППДБ сякаш се опитват да счупят собствения си рекорд по загубени гласове!

Перничани не са глупави! С такова темпо, след следващите избори, Перник ще стане по-голямата опозиция от самата опозиция!

Те не искат Бойко Рашков, прикрит от Кирил Петков, и хиляди не гласуваха за ППДБ. Перник търси нови лица, а ППДБ продължават да им показват същия стар политически сериал с предизвестен край.

Днес обаче ППДБ се регистрираха за предстоящите парламентарни избори и отново доказват, че не чуват избирателите си в Перник. Те предложиха следната листа:

  1. Кирил Петков Петков
  2. Бойко Илиев Рашков
  3. Моника Манолова Ангелова
  4. Владимир Николаев Русев
  5. Ивайло Александров Спасов
  6. Мария Петрова Василева
  7. Велин Велков Младенов
  8. Катя Борисова Петкова

Листата за народни представители е регистрирана от местната самодейна структура. Нито Рашо Дамаджаната, нито Киро Харварда е дошъл в Перник, за да се регистрира лично. Този път изглежда, че ППДБ са решили да гонят избирателите не с лозунги, а направо с цялата листа. Перничани вече не само не искат Рашков, но се чудят дали да не пратят листата обратно с куриер – и то експресно.

Ако ППДБ се надява на чудо в Перник, може би е време да сменят сценария – и актьорите!

Според вас ще продължи ли сривът на гласовете за „Продължаваме промяната – Демократична България“ в Перник? Въпросът изглежда риторичен.