СИВОТА В ДЕЙСТВИЕ! Общинската съветничка Ралица Андреева се е сляла със стените и бюрото в Община Перник

Ралица Андреева е политик с дългогодишна практика в общински съвет Перник. И това си личи не само от професионалната й биография, но и от гардероба й.

Модната полиция на „За Перник“ улови тази сива модна шпакловка , въпреки опита й да се скрие сред официалните личности на тържеството по случай Деня на независимостта в Перник.

Ралица Андреева

Този сив костюм е като сив облак над главата ни – сериозен, скромен и лишен от всякаква следа на модно вдъхновение. Все едно самият живот е избрал този костюм за среща с бюрокрацията.Този костюм е толкова сив, че дори офисните стени биха го объркали като свой.

Да, той е функционален, но някак липсва всякаква радост в него. Излъчването на този костюм е като на човек, който носи всичките проблеми на света… и няколко документа за подписване. Цветът е толкова неутрален, че Ралица Андреева може да се слее със стената и никой да не забележи, че изобщо е била там.

Прическата! Тя е минималистична до крайност, като „аз съм тук за работата, не за забавленията“. Само че, в този случай, важното е модният живот да не изглежда скучен. Липсва динамика, липсва нещо, което да оживи цялото присъствие. Визията е толкова изчистена, че може би е била вдъхновена от факс машина.

Единствената нотка на разнообразие в целия този монохромен ансамбъл е тъмносиният топ под сакото, който все пак опитва да внесе някаква текстура. Но дори и той изглежда леко потиснат под строгата обвивка на костюма, сякаш не смее да покаже повече цвят или индивидуалност.

Тази визия може и да говори за сериозност и професионализъм, но липсва малко „пикантност“. Човек се пита: къде е поне един аксесоар, който да вдъхне живот на цялата тази картина? Малко е като чиновник, който е избрал да бъде толкова невидим, че никой да не се сети да му зададе въпрос. Обобщението е – изключително практично, но болезнено безлично.

С този аутфит можеш да решиш световни проблеми… или просто да се слееш с бюрото.

Ако търсите облекло, което да каже ‘работя в държавната администрация’, не търсете повече.