Депутатка от ГЕРБ Перник с цепка на полата , която няма да забравим (МОДНА РУБРИКА НА ЗАПЕРНИК)

Честит Ден на независимостта, драги перничани! 

Елитът на Перник се събра на официално поднасяне на венци и цветя, но модната полиция на „За Перник“ е на своя пост и дебне кой как се е облякъл за повода.

Първо , забелязваме много подобрение във външния вид на нашите общественици , след стартира рубриката за 15 септември, когато „арестувахме“ първите нарушители на модния ред.

Въпреки подобрението, ние сме критични и не се задоволяваме с малкото и посредственото. И продължаваме смело напред да пълним модната рубрика, която само за три дни се превърна в истински фурор из Перник и основна тема из кафенета, фризьорски салони и администрация.

Започваме от вече абонирания ни герой …депутатката на ГЕРБ Христина Георгиева и нейната визия за днешния празник.

Христина Георгиева, ГЕРБ:

Ах, тази визия! Ако имаше награда за най-смела коса в целия ансамбъл, тя щеше да е твърд фаворит. Огнената грива, готова да огрее всяко модно събитие, сякаш се появява от нищото и сгрява иначе хладната строгост на този костюм.

Обаче, нека се върнем към костюма, който със сигурност е събрал амбициозен отбор от копчета, всяко от които живее своя собствен живот. Едното копче е на път да се хвърли в битката за свобода, докато другото гордо заема мястото си, сякаш е шеф на останалите. Всъщност, този ансамбъл изглежда като резултат от командировка в друга епоха – по време на модния екшън филм „Копчета в хаоса“. Все пак, може би ако бяха малко по-хармонично разположени, биха постигнали онзи съвременен баланс между функционалност и фешън.

Но нека отдадем дължимото на полата – нашата малка модна драма в три действия!

Цепката… ах, тази цепка. Тя се опитва да бъде едновременно дискретна и провокативна, но в крайна сметка не успява да изпълни нито едното. Сякаш тя казва: „Гледай ме! Но не много.“ Като същинска модна примамка, която подава малко драма, но после бързо се прибира. Тук бихме предложили нещо по-ясно: или сложи цепка, която ще остави публиката без дъх, или я затвори и не мъчи полата с половинчати решения.

И нека не забравяме ръкавите – да, тези ръкави, които сякаш са на мисия да превземат света. Драматични, широки и готови за всякакви вятърни течения, те създават ефекта на „летящия костюм“, който със сигурност е новаторски, но повече прилича на костюм за костюмировката на някой измислен супергерой. Ако трябва да бъдем честни – по-семпли ръкави щяха да помогнат да не се създава впечатление за модна инвазия.

С една дума – поздравления за смелостта и опита да бъдеш модна иновация! Но нека не забравяме, че модата понякога иска по-малко театралност и повече симетрия. Тази визия определено ще остави траен спомен – и то не защото е перфектна, а защото просто е толкова… запомняща се!