Героите от огнената линия: ПЕРНИШКИТЕ пожарникари старши инспектор Валери Дренярски и инспектор Методи Миланов с признание, благодарност и парична награда от директора на пожарната в ПЕРНИК Александър Джартов. С писмена похвала за заслуги в работата отличиха комисар Борис Борисов и инспектор Калоян Кирилов. Огнеборците с почит към загиналите си колеги Никола Миков и Сашо Евтимов

Служители от РДПБЗН – Перник наградени по случай професионалния празник – 14 септември

С обявяване на благодарност с парична награда от директора на ГДПБЗН главен комисар Александър Джартов са отличени старши инспектор Валери Дренярски – началник на група „Оперативен център“ и инспектор Методи Миланов – инспектор в сектор „ПКД“ към регионалната дирекция.

С писмена похвала от директора на РДПБЗН – Перник комисар Борис Борисов е награден  инспектор Калоян Кирилов от районната служба в Перник. Наградите са  обявени на 14-септември по време на тържественото отбелязване на празника.

На церемонията е присъствал областният управител на Пернишка област Людмил Веселинов, който е поздравил огнеборците за смелостта и всеотдайността при ликвидирането на пожари и извънредни ситуации. 

По традиция е отслужен водосвет за здраве и благоденствие на служителите.

В края на церемонията са поднесени венци и цветя на паметните плочи на загиналите при изпълнение на служебния си дълг пожарникари Никола Миков и Сашо Евтимов.